Saló de l'Energia de les Terres de Lleida
- Detalls
- Publicat el 26 abril 2023
En el marc de la Fira Q de Balaguer, que es celebra els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig, aquest any s’ha organitzat també el Saló de l’Energia de les Terres de Lleida, on, durant els tres dies que dura la fira hi tindran lloc diverses presentacions i ponències relacionats amb l’energia i la transició energètica.
El Pallars Jussà inverteix 160.000€ en maquinària destinada al manteniment de carreteres locals
- Detalls
- Publicat el 26 abril 2023
La Junta de Govern del Consell Comarcal ha adjudicat la seva adquisició i estarà en ús en un termini màxim de 4 mesos.
Aquesta inversió es destinarà la compra d’un tractor amb una desbrossadora de braç, un remolc i una pala carregadora. L’adquisició ha estat adjudicada a un taller local per import de 160.000 euros, atès que ha estat la millor de les 3 ofertes presentades a la licitació.
Jornada d’emprenedoria i autoocupació dins del Programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Pallars Jussà
- Detalls
- Publicat el 25 abril 2023
Hi ha participat les 17 persones contractades mitjançant aquest programa d’inserció laboral finançat pel Govern de Catalunya.
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha celebrat avui una nova jornada de sensibilització per als treballadors i treballadores del programa de Treball i Formació, centrat en temes d’emprenedoria i d’autoocupació on se’ls han donat coneixements del funcionament de les cooperatives i de l’economia social. Aquestes sessions tenen com a objectiu motivar els participants perquè, un cop finalitzin el contracte de treball, coneguin les diferents opcions per continuar dins del món laboral.
El Consell Comarcal del Pallars Jussà us desitja una bona Diada de Sant Jordi
- Detalls
- Publicat el 21 abril 2023
El President i els vicepresidents del Consell Comarcal del Pallars Jussà reparteixen entre el personal la rosa de sant Jordi i santa Jordina. Un únic detall per totes les persones que hi treballen per desitjar a tothom una bona Diada, però també un anhel de Pau i solidaritat amb els pobles que pateixen i molt particularment amb els compatriotes d’Ucraïna.
Tenim un nou cas d’èxit del REEMPRESA al Pallars Jussà
- Detalls
- Publicat el 21 abril 2023
La Silvia dóna el relleu a la Neus.
Abans “Florstil” i ara “Flor de Neu” però continuareu trobant les flors i plantes que tant color, estil i alegria donen al Passeig del Vall de Tremp. Una empresa més que no tanca, i continua generant riquesa a la ciutat en el format més amable i alegre que pot donar; les flors!.
Trobareu “Flor de Neu” regentat per la Neus Uroz, al mateix lloc de sempre, amb la mateixa amabilitat de sempre i sobretot, amb la mateixa qualitat de sempre.
Felicitats a les dues Neus i Silvia, amb dones com vosaltres el Pallars i el món son una mica més bonics.
Impuls de l’habitatge cooperatiu des de les administracions locals
- Detalls
- Publicat el 20 abril 2023
El model de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús.
Mecanismes a l’abast dels Ajustaments per facilitar l’accés al sòl públic o privat dels projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús.
Dirigit a càrrecs polítics i personal tècnic de l’àmbit municipal i comarcal, i també a totes aquelles persones interessades en conèixer aquest model d’accés a l’habitatge.
Dia: 03/05/23 Hora: de 12 a 14h
Per poder assistir a la FORMACIÓ que és gratuïta i online, cal inscriure’s a l’enllaç: https://serveis.acapa.cat/program
Tenim un nou cas d’èxit del servei “REEMPRESA” al Pallars Jussà
- Detalls
- Publicat el 19 abril 2023
L’històric restaurant Casa Lola de Talarn passa de la Florita, una de les millors cuineres i cap de sala dels restaurants del Pirineu al jove cuiner d’Erinyà Adrià Martinez.
L’Adrià agafa el relleu d’una institució gastronòmica del Pallars. Els mítics i tradicionals fogons, fins avui pilotats per la “Florita”, no s’apaguen, continuen encesos amb el mateix caliu des de fa gairebé dos segles. L’Adrià és la continuïtat, la fusió entra la cuina tradicional pallaresa i la innovació de la moderna cuina de mercat. Les portes continuen obertes , l’ànima de la FLORITA continuarà present a l’establiment que comença a desplegar un nou aroma, on ja s’intueixen nous plats, nous sabors i la il•lusió desbordant d’un magnífic cuiner com l’Adrià.
Molt sort Adrià en aquesta aventura emprenedora!