06Desembre2022

El Jussà promou un Sant Jordi inclusiu i compromès amb la pau

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha volgut promoure una diada de Sant Jordi i Santa Jordina lliure d’estereotips sexistes i que promogui la diversitat afectiva sexual i de gènere, obsequiant per primera vegada, a les persones treballadores de l’ens amb un punt de llibre.
Aquest, que porta com a lema “Estima i sigues com vulguis”, té l’objectiu de fer visibles a totes les persones, orientacions i identitats posant en valor la importància de seguir treballant en les polítiques d’igualtat de gènere, que cada cop més es despleguen a nivell comarcal, mitjançant actuacions de sensibilització, visibilització i prevenció.

El president del Consell ha explicat que cal que les nostres tradicions avancin a construir societats més igualitàries per tothom i és responsabilitat conjunta aconseguir aquesta fita,  com també ho és en tan que servidors públics, l’ incidir en polítiques que garanteixin la igualtat de drets. 

A més a més també s’ha obsequiat a la plantilla amb la tradicional rosa, en aquest cas de galeta de xocolata que inclou una paloma de la pau amb els colors de la bandera ucraniana i felicitant per primer cop el  “Sant Jordi i Santa Jordina”. 

La Rosa de galeta és un producte d’emprenedoria social amb el que es ve col·laborant en els últims anys  desenvolupat per l’Associació Alba, entitat  amb la qual el  Consell ja col·labora en diversos projectes i serveis que tenen com a objectiu treballar per a la inclusió de persones amb especials dificultats.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.