XERRADA-TALLER: EL BENESTAR LABORAL

Dediquem un terç de la nostra vida al món laboral. La relació que tenim amb la nostra feina determina el nostre estat de satisfacció i benestar.
A conseqüència del ritme diari ens consta trobar espais on parar a mirar com estem i què necessitem. Prendre consciència d'això ens permet accionar canvis que ens porten a un major benestar laboral i personal.
En aquest taller et descobrim de quina manera el benestar laboral millora el teu dia a dia, reflexionarem sobre els beneficis d'estar bé a la feina i compartirem com fer-ho. 

Per poder assistir a la xerrada, que és gratuïta i online, cal inscriure’s a l’enllaç:   https://serveis.acapa.cat/program/

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és una iniciativa promoguda pel Departament de D’Empresa i treball, sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori de l’Alt Pirineu i Aran amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

Compartir contingut