21Març2023

Comencen noves actuacions del Pla de Comunicació i Accions de Difusió per al Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà inicia diferents actuacions que formen part del Pla de Comunicació i difusió per a posar en valor els espais naturals, patrimonials i culturals del territori. Aquestes accions s’emmarquen dins l’operació “Foment del Patrimoni natural d’interès turístic al Pallars Jussà”, i el 50% està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i cofinançada amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i els Ajuntaments de la comarca.

Una de les accions que s’ha posat en marxa es refereix a l’app de realitat augmentada. El passat dijous 6 d’octubre es van realitzar les gravacions corresponents a la escena de realitat augmentada sobre la Guerra Civil al Pallars que recrearà la vida al front de La Posa a partir d’un vídeo en 360, acompanyat amb textos informatius. En la escena es podrà veure com dos soldats fan vida a les trinxeres  i s’hi recrearan els sacs de sorra que recobrien els búnquers originàriament, dels quals en l’actualitat tan sols se’n pot apreciar un rastre a les parets. La companyia de teatre local Maitant Teatre  s’ha encarregat de donar vida als personatges. 

D’altra banda, s’ha adjudicat la renovació de la web turística del Pallars Jussà a la companyia Ingeniería Informática, Robótica y Domótica S.L. amb un import de 14.520 €. L’objectiu d’aquesta renovació és la creació d’una web més intuïtiva, atractiva i funcional, partint de la redefinició de l'estratègia, els continguts, els valors i l’estructura de la pàgina web per tal de poder millorar el seu posicionament.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.